Brevon

Destinationskollen – Undvik problem innan avgång

Med Destinationskollen.se får du koll på rätt inreseregler och lagar innan avgång

Många gånger bokar man en resa utan att ens ha kontrollerat vilka inreseregler som gäller för den destination eller land man är på väg till. I flera fall har svenskar nekats att stiga ombord på flygplan för att man inte har med sig de ”rätta” handlingarna som krävts. Det blir då ett vänligt nej redan vid incheckningen på flygplatsen och samtidigt har man kastat bort massa pengar i onödan.

Var inte för hastig, när du reser från Sverige kan du nu snabbt och enkelt beställa en Destinationskoll genom att surfa in på Destinationskollen.se för att ta reda på aktuella inreseregler. Detta bör givetvis göras innan man bokar sin resa och inte efter. Men har man mot förmodan redan bokat sin resa kan man givetvis även beställa en Destinationskoll för att dubbelkolla så att allt står rätt till innan avgång.

Gör inte misstaget som många andra redan har gjort och därmed nekas att stiga ombord flygplanet. Se alltid till att ha rätt information innan du bokar din resa.

Det är viktigt att du har rätt information om inreseregler till det land du ska besöka

Leta rätt på inreseregler innan du bokar din resa

Det kan tyckas vara en självklarhet att man tar reda på vilka inreseregler som gäller för en destination men många glömmer tyvärr bort att leta rätt på rätt information och hoppas på det bästa samt ha turen på sin sida. Lämna dock inget åt slumpen utan ha alltid rätt information. Det skulle kännas trist att slösa sina semesterdagar på att boka om resor och förlora massor av din.

Destinationskollen.se – inreseregler direkt till din e-postadress

Med Destinationskollen har du kolla på vad som gäller när du ska ut och resa. Det är smidigt och enkelt att beställa rätt information från Destinationskollen. Allt du behöver göra är att surfa in på sajten och välja det land du ska resa till och betala.

Så här kan en Destinationskoll se ut – vissa länder har oändliga krav medans andra länder inte är lika stränga

Ta reda på vilka krav som ställ på dig som resenär genom att beställa en Destinationskoll.

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA