Brevon

Fullmakt för frihetsberövade – Skriv hos Dokum.se

Hjälp frihetsberövade med en fullmakt!

Frihetsberövade personer behöver oftast hjälp från anhöriga med att uträtta olika ärenden på utsidan; det krävs då att fullmaktsgivaren d.v.s den frihetsberövade personen ger fullmakt till fullmaktstagaren (exempelvis en anhörig) så att denna person kan agera åt den frihetsberövade.

Så här gör du!

  1. Surfa in på Dokum.se – Beställ fullmakt för frihetsberövade
  2. Fyll i samtliga fält
  3. Skriv vad fullmakten ska användas till
  4. Välj själv om exempelvis två valfria personer ska bevittna fullmakten (förslagsvis två Kriminalvårdare)
  5. Skicka fullmakten till den frihetsberövade
  6. Den frihetsberövade personen skriver under fullmakten och sänder den tillbaka till dig

Snabbt och smidiga handlingar med Dokum.se

Dokum.se täcker ett stort antal områden bl.a med handlingar för personer som avtjänar straff där du bland annat kan beställa en fullmakt för personen som sitter i fängelse eller på ett häkte. Med fullmakten för frihetsberövade kan du sedan agera åt den frihetsberövade (häktad eller avtjänar straff på anstalt) personen för att på så sätt hjälp till i de ärenden som kräver att du har en fullmakt.

Hjälp till på utsidan

Frihetsberövade personer. D.v.s personer som avtjänar straff i en svensk anstalt eller befinner sig i ett svenskt häkte behöver ibland hjälp med att uträtta olika ärenden på “utsidan” och det kan då vara bra att ha en fullmakt för detta ändamål för att styrka att fullmaktsgivaren faktiskt givit fullmaktstagaren rätt att agera åt den frihetsberövade personen. Beställ en fullmakt för frihetsberövade i formuläret hos Dokum.se för att erhålla fullmakten i en PDF-fil till den e-postadress du uppger i formuläret.

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA