Brevon

Häktet Helsingborg skicka brev – så gör du

I Helsingborg finns ett häkte som tar emot 196 personer. De som sitter här har förmodligen varit busiga och därför häktats. När man häktas betyder det inte per automatik att man är skyldig. Man är istället oskyldig till att motsatsen bevisats. Personer i ett häkte kan släppas efter rättegång eller tidigare. Bevisläget är avgörande.

Många intagna som befinner sig i Häktet Helsingborg tycker om att få brev från vänner och anhöriga. Genom brev kan de intagna fortfarande hålla kontakt med utsidan och det uppskattas väldigt mycket. Några fina rader i ett brev ger den intagna extra glädje. Brev är det enda sättet intagna i häkte kan hålla kontakt med andra människor.

När du ska skicka brev till intagna som är häktade i Helsingborg behöver du endast namn till personen. Resten sköter Brevon om. När du skickar brev med Brevon till häktet gör du det online och det är lika enkelt som att skicka ett e-postmeddelande. Riktigt smidigt.

Så skickar du brev till Häktet Helsingborg

Först anger du namnet till personen du ska skicka brev till. Därefter skriver du brevet på webbplatsen och sedan skickas det ut till häktet av Brevon. Det är det absolut smidigaste sättet att skicka brev på. Du behöver inte köpa frimärken eller andra posttillbehör. Brevon fixar precis allt.

  1. Ange namn till intagen
  2. Skriv brevet
  3. Betala
  4. Brevet når den intagne inom några dagar
När ska man skicka brev och vad ska man skriva

Du får skicka hur många brev du vill till ett häkte. Det finns inga begränsningar. Intagna har rätt att ta emot brev från utsidan. Du får också skriva vad du vill.

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA