Brevon

Häktet Karlstad / Kontakta frihetsberövad

Frihetsberövad, intagna, intagen, kåkfarare, sitter inne – Så kommunicerar du på insidan med någon

Det finns många ord för någon som sitter inne och här berättar vi mer om hur du på ett enkelt sätt kommer i kontakt med någon som avtjänar ett fängelsestraff eller sitter på häktet i väntan på rättegång.

Att ta kontakt med någon som sitter inne i Sverige är något vi på Brevon.se specialiserat oss på och med oss är det väldigt enkelt och billigt.

Hoppa direkt och ”skriv ett brev” till någon på häktet eller anstalten.

Brevon.se Sveriges enda kommuniceringsverktyg för att kontakta frihetsberövade online (vi skapar och skickar fysiska brev)

Sitt hemma, på tunnelbanan, utomlands på stranden eller i bilen och skriv brev helt online på Brevon.se där vi sedan konverterar om ditt digitala brev till ett fysiskt brev som vi sedan postar till den frihetsberövande.

Smidigare än så här blir det inte att göra anhöriga på anstalt eller häkte glada genom att skicka ett brev. Brevon underlättar för dig som behöver hålla kontakten med familj och vänner som befinner sig i häkte eller anstalt.

Vi ordnar med/har

Adressen till häktet/anstalten, inlämning av brev, kuvert, skrivpapper, utskrift, bläck, porto (frimärke).

Skriv ett brev redan idag till någon som sitter inne

Börja med att skriva ett brev till någon på anstalten eller häktet redan idag. Brevet når den intagna inom bara några dagar.

Klicka på ”skriv ett brev” för att komma igång.

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA