Brevon

Kristoffer Samsing griper rolex ägare och struntar i att meddela åklagaren

Polisen i Stockholm uppvisar en stor avundsjuka på Stockholmare som bär fina smycken och griper dessa därefter.

I ett yttrande till Justitieombudsmannen medger Polismyndigheten att Kristoffer Samsing inkorrekt har hanterat ett gripande av en oskyldig man som bar på en exklusiv klocka. Kristoffer Samsing har sökt kontakt med med mannen som befann sig i en restaurang i Stockholm med oförklarliga utfrågningar enbart för att mannen bär på en exklusiv klocka.

Vidare har Kristoffer Samsing helt enkelt struntat i att följa svensk lagstiftning i och med det falska gripandet av mannen samt struntat i att meddela åklagaren i målet om att mannen nu har gripits och placerats i en arrestcell för att klockan skulle kunna vara olagligt införskaffad samt att Kristoffer Samsing även misslyckades med att göra en korrekt bedömning avseende narkotikabruk. Samsing tyckte nämligen att mannen var påverkad av kokain vilket enligt provtagningsresultatet inte stämde överens med verkligheten.

Kristoffer Samsing blir uppläxad av Polismyndigheten.

Kristoffer Samsing är polisen med en kriminell bakgrund som trots det arbetar kvar som polis

Kristoffer Samsing är en brottsdömd polis som vid ett flertalet tillfället har dömts för allvarlig brottslighet. Senaste domen som meddelades av Stockholms Tingsrätt i mitten på år 2022 gör gällande att polismannen Kristoffer Samsing bl.a manipulerat uppgifter, hittat på att det inkommit tips till honom, falskeligen ljugit i ett flertalet promemorior och olagligt även visiterat samt hoppat på en ung man på Södermalm i Stockholm. Tidigare domar mot Kristoffer Samsing avser bland annat kraftigt våld mot kvinnor där han bl.a brutit armen på en ung flicka i Stockholm.

Mannen med klockan är avskriven från samtliga misstankar – nu väntar efterspel för Kristoffer Samsing

Den olagligt frihetsberövade mannen som även fick sin klocka beslagtagen av Kristoffer Samsing har nu åter fått tillbaka sin exklusiva klocka samt har samtliga misstankar mot mannen avskrivits då inget brott föreligger utan brotten var endast fabricerade av Kristoffer Samsing i en juridiskt svårförklarad avundsjuka. Mannen var inte påverkad av kokain enligt det urinprov som visade ett negativt resultat. Klockan mannen bar på var även hans egen.

Nu väntar efterspel för polisen Kristoffer Samsing som upprepande gånger kommer i kläm med rättvisan.

Uppdatering 2023-04-01 – Beslut från JO har nu meddelats

Justitieombudsmannen Per Lennerbrant kritiserar Kristoffer Samsing ”oacceptabelt”

JO har nu meddelat sitt beslut i ärendet och meddelar att Kristoffer Samsing har brustit i sitt arbete som polis när han olagligt grep Rolex-mannen.

Bl.a kritiseras Samsing för att frihetsberövandet av mannen helt saknar lagligt stöd. Vidare har Samsing ändrat sin version av händelseförloppet där han preciseras grunderna för gripandet först efter att JO inleder sin utredning och kritiserar allvarligt även för det.

Vad allt detta beror på är antingen okunskap eller något annat skriver Per Lennerbrant – Justitieombudsman.

Läs mer om beslutet här.

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA