Brevon

Skicka brev till någon i häktet

Här finns bra information om hur du smidigt och enkelt skickar brev till någon som är i ett häkte. Du behöver inte längre skriva ett brev för hand, klistra på ett frimärke och köpa kuvert samt papper. Du skickar brevet online istället och Brevon löser alla andra delar i post utskicket. Enkelt eller hur?

När du ska skicka ett brev till en frihetsberövad person som är i häkte har det normala alltid tidigare varit att använda sig av papper, brev, kuvert, frimärke, utskrift och sedan måste du också ta dig till en brevlåda för att posta brevet. Nu är det ett minne blott. Snigelpost är inte längre snigelpost med Brevon.

Brevon är en mycket populär tjänst både för intagna och anhöriga som snabbt och enkelt ska skicka brev till häkten runt om i Sverige. Du går enkelt in och skriver brevet online. Skriv några fina rader till din vän eller familj som du vill skicka brevet till.

Vet du inte vad du ska skriva? Skriv då: ”Hej”, ”Hur mår du?”, ”Jag hoppas att du har det bra trots omständigheterna” – sådana ord får den intagna att bli glad över att höra från dig. Det viktigaste är att du hör av dig och inte alltid orden i sig. Skriv därför ett brev – det är mycket uppskattat för den som sitter i ett häkte.

Så skriver du ett brev till häktet
  1. Börja med att gå in här
  2. Ange för- och efternamn till personen i häktet
  3. Skriv ditt brev
  4. Klart! Brevet skickas direkt till den intagne

Brevet når den intagne inom några dagar efter att du har beställt och betalat. Det går lika snabbt som postens utskick.

Uppskattad brevtjänst för intagna

Har du det stressigt med arbete. Får du inte tiden att räcka till ibland? Då är Brevon en supertjänst för dig som snabbt och enkelt ska skicka brev till häktet. Du kan befinna dig exakt var som helst när du skickar brevet. Är du i musikstudion? Är du utomlands? Är du på gymmet? Det spelar ingen roll var du är. Med Brevon skickar du brev till anstalter och häkten var du än är. Allt du behöver är din mobil.

Syftet med Brevon – att inte glömma bort de intagna

Brevon vet hur det är att skicka brev till intagna. När vi reser mycket och när vardagen tar upp mycket tid är det lätt hänt att man ofrivilligt glömmer bort att höra av sig till sina vänner och familj i häkten. Är du i ett annat land är det förståeligt att man inte skickar ett vanligt brev, bland annat för att det kostar mycket mer och att postgången är slö.

När man missar att skriva brev så innebär det inte att man inte bryr sig. Oftast är det bara krångligt att skriva det där vanliga brevet som dessutom skickas med snigelpost.

Brevon skapades för att människor lättare ska kunna hålla kontakten med intagna. Detta är det enklaste sättet att kommunicera på med personer som befinner sig inom Kriminalvården. Genom engagemanget med Brevon hoppas bolaget på att frihetsberövade får fler brev från nära anhöriga.

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA