Brevon

Topp Advokaterna i Stockholm (LISTA)

Brottmålsadvokater i Sverige – de bästa valen.

Vilken advokat ska jag välja?

I Sverige finns det hundratals brottmålsadvokater att välja mellan och det är då inte lätt att veta vem av dessa advokater man ska välja när man själv står där som misstänkt för brott eller när man har en nära anhörig som är misstänkt för brott.

Oftast googlar man fram information för att ta fram vilken advokat man bör välja och får då fram olika alternativ utan att faktiskt veta om dessa advokater är ett alternativ som brottsmisstänkta själva skulle ha valt. Vi har därför här nedan valt att presentera en lista över topp advokaterna i Sverige som brottsmisstänkta personer själva väljer som sina första alternativ – de bästa advokaterna för en brottsmisstänkt helt enkelt!

I denna lista kommer du att hitta mycket skarpa advokater

Vi hjälper till och reder ut vilka de bästa försvarsadvokater är som rankas som bäst i Stockholm. Då Stockholm även har Sveriges bästa advokater så gäller listan till viss del även för hela Sverige. Vi har inhämtat information från individer som tidigare varit föremål för brottsmisstankar och som har representerats av de advokater som nämns i listan nedan.

1

Erik Eckersund
Erik Eckersund är en ung och mycket begåvad advokat som arbetar på byrån Sargon De Basso. Advokaten Erik Eckersund är enligt sina egna klienter skarp och förståndig från början till slut och har lyckats få långtids frihetsberövade personer försatta på fri fot. Ett förstaval som försvarare för många misstänkta personer.

Till Advokat Erik Eckersund

2

Slobodan Jovicic
Advokaten Slobodan Jovicic började som en ung och hungrig advokat och har nu kommit att bli en av de bästa försvararna i hela Sverige. Advokaten Slobodan Jovicic eller Boban som han också kallas för är en riktig super advokat. Lyckas man få honom som en försvarare så har man alla förutsättningar och verktyg för att kunna få till en rättvis prövning av sitt ärende.

Till Advokat Slobodan Jovicic

3

Sargon De Basso
Smart och hittar rätt vägar för att kunna ge den åtalade/misstänkta personen en fin och rättvis prövning av sitt ärende.

Till Advokat Sargon De Basso

4

Martin Larsson
Återfinns på samma advokatbyrå som Slobodan ”Boban” Jovicic och gör sitt jobb på bästa möjliga sätt. Rekommenderas starkt av misstänkta själva.

Till Advokat Martin Larsson

5

Peter Dahlqvist
Med stort kontaktnät och återkommande klienter som väljer försvarsadvokaten Peter Dahlqvist är det ett mycket gott tecken på att man som misstänkt är nöjd med Peter Dahlqvists tjänster.

Till Advokat Peter Dahlqvist
Brevon.se

Skicka brev till någon som sitter inne med Brevons digitala brevtjänst

Klicka här

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA