Brevon

Utrikesgruppen backar upp dig

Utrikesgruppen backar upp dig!

Utrikesgruppen har med åren kommit att bli en viktig aktör för oss svenskar och Utrikesgruppen backar upp oss svenskar som på olika sätt kommer i kontakt med utlandet.

Svenska Utrikesgruppen AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

Utrikesgruppen har världen som sin arbetsplats och erbjuder ett stort antal tjänster för dig som kommer i kontakt med utlandet.

Utrikesgruppen täcker ett stor område och kan erbjuda dig bl.a följande:

Läs omdömen om Utrikesgruppen

Utrikesgruppens omdömen hittar du genom att klicka här.

Översättning till och från alla språk
Översättning går att beställa i alla språk. Till och från alla språk. Enkelt och smidigt. Snabb leverans. Beställ hos Utrikesgruppen.

Föräldramedgivande – en viktigt handling 
Föräldramedgivandet gäller för barn som reser med en förälder, ensamresande barn samt om barnet reser med någon annan än sin förälder/föräldrar. Kan uppvisas till myndighet, tull, gränskontroll eller flygbolag.

Ambassadhjälpen
För dig som behöver hjälp och assistans i ditt ärende och kontakt med Sveriges ambassader utomlands och utländska ambassader verksamma i Sverige.

Länder
Hitta information om länder och ta del av viktig information

Bli representant för Utrikesgruppen
Till dig som vill bli representant för Utrikesgruppen till ett land finns flera möjligheter att bygga broar och skapa internationella relationer – samtidigt som du kan tilldelas internationella uppdrag. Läs mer om vårt representantsprogram.

Se alla tjänster Utrikesgruppen erbjuder.

SKICKA RIKTIGA BREV DIGITALT TILL INTAGNA